PERSONAL TRAINING

Bij Art of Sports draait het om jou. Ik geloof in een persoonlijke service. Jouw resultaat is wat telt. Of het nu gaat om leren boksen, afvallen, conditieverbetering of spiermassa opbouwen; jouw trainingen worden samengesteld aan de hand van jouw persoonlijke doelen. Dit traject moet slagen! Daarom zoek ik de balans tussen efficiƫntie en haalbaarheid.

Op basis van jouw op maat gemaakte plan help ik je een gezonde en vooral bewustere lifestyle te hanteren. Daarbij zullen sommige oude gewoontes moeten worden doorbroken, en nieuwe gewoontes worden toegevoegd. Ik streef naar een langdurige en houdbare verbetering van je levensstijl!


Waarom personal training ?

Personal training is niet alleen weggelegd voor beroemdheden. Het biedt persoonlijke begeleiding aan iedereen die niet goed weet hoe hij of zij doelen moet bereiken, of mensen die op zoek zijn naar een duwtje in de juiste richting. Waarom (onbewust) geld doneren aan een sportschool, zonder werkelijk stappen te maken richting een gewenst resultaat? Personal training is een effectieve manier van trainen, onder persoonlijke begeleiding, met als doel een gezondere levensstijl!