EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Stanley Koemans, 24 jaar oud, woonachtig in Zelhem
en ik ben jouw personal trainer!

De man achter de handschoenen

Sinds mijn 14e boks ik bij COB Doetinchem, dit is de plek waar ik een groot deel van mijn ontwikkeling aan te danken heb, naast mijn veilige thuishaven die bestaat uit een vader, moeder en een oudere broer (die mij altijd gesteund hebben) ook al maakte ik soms keuzes die mijn moeder niet altijd leuk vond (het boksen…). Ondertussen heb ik een prachtig gezinnetje mogen stichten, en kan ik mijn visie op deze prachtige wereld overdragen aan mijn zoontje.

Naast mijn topsportcarriere, waarin ik op mijn hoogtepunt 11x in de week trainde , waarvan minimaal 3 trainingen op het olympische trainingscentrum Papendal, volgde ik een opleiding tot beveiliger, en werkte ik de uurtjes dat ik vrij was bij autowascentrum De hoge voort. Eigenlijk was ik nooit thuis. Mijn dag zag er vaak als volgt uit: 7:00 tot 8:00 trainen, 8:30 tot 15:00 school, direct door naar het werk tot 18:00, dan naar huis snel eten, en weer door naar de training van 20:00 tot 21:30. Zo ging het eigenlijk elke dag als mijn lesrooster het toeliet. Dit ritme heb ik ongeveer 4 jaar volgehouden tot ik mijn studies afgrond had. Daarna ben ik blijven werken bij de De hoge voort, omdat ik hier alle vrijheid kreeg om mijn passie “boksen” te kunnen blijven beoefenen op topniveau.

Dit was alles was mogelijk omdat ik mijn doel duidelijk had, ik wou kampioen worden! En dat is mij gelukt, niet 1x niet 2x, maar maarliefst 4x Nederlands kampioen geworden in de categorie A klassen +91 kg. Dit heb ik kunnen bereiken omdat ik een doel had, en hier alles aan heb gedaan om deze te kunnen bereiken.

Nu ik mijn doel bereikt heb wordt het tijd voor een nieuw doel, en dat is zoveel mogelijk mensen motiveren ook hun doelen te bereiken! Dit alles zorgt ervoor dat ik, Stanley, jouw ideale trainer ben!